1-اصل پاسپورت باحداقل 1سال ( به انضمام کلیه پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده است)
2-یک قطعه عکس جدید رنگی زمینه سفید (4.5*3.5) حداکثر 3 ماه گذشته
 3-اصل شناسنامه ،ترجمه شناسنامه- سند ازدواج  
 4-اصل اسناد ملکی  و ترجمه اسناد ملکی منگوله داروغیرمنگوله دارشامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خریدوغیر، اجاره نامه اعتبارداشته باشد
 5- تکمیل فرم های اطلاعات فردی و خانوادگی برای هرکدام از متقاضیان
6- مدارک مالی : گواهی تمگن مالی به انگلیسی و به دلار به مهر اموربین الملل بانک ، گردش 6 ماه آخر حساب ، گواهی سپرده بلند مدت درصورت وجود
7- مدارک شغلی :  گواهی اشتغال به کار ترجمه شده ( با ذگرتاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه ، نام مدیر یاسوپروایزرو مدت زمان موافقت شده با مرخصی ) ، فیش حقوقی آخر وحکم کارگزینی برای کارمندان ترجمه ،مدارک شرکتی( ترجمه روزنامه رسمی ، آگهی تاسیس شرکت وآگهی تغییرات وتصمیمات و لیست حقوق ، بیمه کارکنان و برگه های مالیاتی ، گردش حساب 6 ماه آخر کارفرمایان، گواهی اتاق بازرگانی برای تجار)، پروانه دائم طبابت و پروانه مطب و دانشنامه برای پزشکان ، پروانه نظام مهندسی یا جوازساخت برای مهندسین ، پروانه بهروری برای کارخانه داران ، جوازکسب برای کاسبان ، ترجمه حکم بازنشستگی و فیش مستمری بگیری برای بازنشستگان ، گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد.
8- درصورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه برمدارک خود مدارک همسر هم نیازاست
9- دعوتنامه (باذکر مشخصات کامل شخص دعوت کنند و دعوتنامه حتما روی سربرگ شرکت باشد بامهر و امضا شرکت)
10- رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا و هتل




 

1- در سال های اخیر سفارت کانادا بارها قوانین مرتبط با اقدام جهت اخذ ویزای تضمینی کانادا را تغییر داده است. به همین نسبت سخت گیری های سفارت در خصوص موافقت یا مخالفت با درخواست متقاضیان ایرانی نیز با نوسانات زیادی همراه بوده و هست. از آن جایی که شرایط هر متقاضی با دیگری متفاوت است، به هیچ وجه نمی توان یک

متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود

همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی کانادا و مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی به واجدین شرایط، اعطا می شود. متقاضیان میتوانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزای مطالعاتی کانادا اقدام نمایند. از آنجائیکه این ویزا در رده بندی

کسانی که در فکر مهاجرت به کشور دیگری دارند، ممکن است یکی از انتخاب هایشان کشور کانادا باشد. کانادا کشوری با موقعیت های عالی برای زندگی می باشد که شما از روش های مختلف می توانید اقدامات لازم جهت اخذ ویزای خود را انجام دهید. یکی از این روش ها اخذ ویزا از طریق کار است.

یکی از آسان ترین روش ها برای مهاجرت به کانادا، روش سرمایه گذاری می باشد. کانادا برنامه های زیادی برای این روش پیشنهاد کرده است  و اگر شرایط زیر را دارید می توانید اقدامات لازم  جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا را انجام دهید:

اعتبار اصلی سوپر ویزا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارد، ویزایی که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می گیرد پنج ساله است. در این ویزا فرد دعوت کننده می باید فرزند یا نوه متقاضی باشد، در کانادا اقامت داشته