وقت سفارت آمریکا

وقت سفارت آمریکا

8d7346542ffded93378375d0c10efb4f_M
8d7346542ffded93378375d0c10efb4f_M
5/5

آنچه در مطلب میخوانید:

وقت سفارت آمریکا:

وقت سفارت آمریکا | آندیا سیر

کشور آمريکا يکی از کشورهايی است که عده زيادی از مردم دنيا دوست دارند در آن اقامت کنند. مردم ايران نيز از اين قاعده مستثنی نيستند. با اينکه ايرانيان زيادی در مسير اخذ ويزا هزينه وقت سفارت آمريکا را پرداخت می‎کنند اما؛ فقط عده معدودی از اين متقاضيان موفق به اخذ اين ويزا می‌شوند. پيش از هر چيز بايد توجه داشت که نوع ويزای درخواستی، هيچ تأثيری در روند درخواست وقت سفارت آمريکا ندارد.
متقاضيان  ويزا آمريکا که در ايران زندگی مي کنند به دليل عدم وجود سفارت آمريکا در ايران ، متقاضيان برای مصاحبه به کشور ديگری سفر خواهند داشت
وقت سفارت آمريکا، اولين و اساسی‎ترين قدمی است که بايد برای اخذ ویزای آمریکا برداشت. اين مرحله از 2 جهت بايد مورد توجه قرار گيرد. مرحله اول تهيه مدارک است. مدارک بايد با دقت بالايی آماده، ترجمه و سپس به سفارت ارائه شود. مرحله دوم مصاحبه حضوری است. در مصاحبه حضوری، افسر ويزا، گفتگويي درمورد قصد اصلي متقاضي از سفر به آمريکا، با او انجام می‎دهد. توجه داشته باشيد؛ علاوه‎بر اهميت تکميل هوشمندانه مدارک برای گرفتن وقت، در روز مصاحبه هم اقدامات هوشمندانه‌تری لازم است تا ويزای موردنظرتان بدون بروز مشکلی صادر شود. مراحل گرفتن وقت سفارت آمريکا به اين صورت است که ابتدا وقت سفارت را تعيين کرده، سپس فرم تقاضای ويزا را کامل کرده و همراه با مدارک ديگر و ترجمه‌‎های آنها آماده کنيد. دقت داشته باشيد بايد در روز و ساعت تعيين شده برای وقت سفارت، خود را به سفارت آمريکا برسانيد.
کشورهای مانند : ترکيه ، امارات متحده عربی ، ارمنستان  ، کشورهای مناسبی برای دريافت وقت سفارت و مصاحبه می باشند و در اين سه کشور مصاحبه به زبان فارسی مي باشد و متقاضيان بدون هيچ مشکلی می توانند مصاحبه  خودشون انجام دهند
متقاضيان به کشورهای مختلف و يا  سفارتخانهای آمريکا  براي مصاحبه مراجعه داشته باشند ، اما ممکن است با اين مشکل مواجه شوند که به علت عدم آشنايی به مدارک متقاضيان ايرانی شما بايد مدارک خود را به يکی از کنسولگری های ويژه ايزانيان در سه کشور امارات متحده عربی ، ترکيه و ارمنستان ارئه دهيد به اين دليل که کنسولگری های مخصوص ايرانيان با مدارک آنها آشنايي دارند و مهم تر اينکه به زبان فارسی آشنايی کامل دارند .
نکته : در چند سال اخير متقاضيان زيادی هم موفق به اخذ ويزای آمريکا از کشورهاي مانند : ترکمنستان ، قبرس ، گرجستان و آذربايجان که به زبان انگليسی مصاحبه می کنند شده اند
ويزای غير مهاجرتی  مخصوص افرادی است که مايل هستند به طور موقت و به منظور گردشگري کسب و کار اشتغال موقت ، مطالعه  يا درمان پزشکی به ايالات متحده بروند

انواع ويزای آمريکا

آمريکا نيز مانند هر کشور ديگري قوانين مرزی منحصر به خود را دارد. همچنين اين کشور ويزاهای مختلفی براي اهداف مختلف صادر می‎کند که در ادامه به توضيح هر کدام از اين ويزاها خواهيم پرداخت. اما قبل از آن يک نکته بسيار مهم در خصوص ويزای آمريکا وجود دارد که دانستن آن ضروری است و آن نکته اين است که اخذ اين ويزا به تنهايی نمی‎تواند به شما اطمينان دهد که اجازه ورود به خاک اين کشور را خواهيد داشت؛ بلکه شما پس از اخذ ويزا تنها اجازه ورود به درگاه‎های ورودی آمريکا را داريد. در اين درگاه‎ها بازرسان وزارت امنيت اين کشور درخواست جديد شما را برای ورود به خاک آمريکا بررسی کرده و تصميم نهايی را می‎گيرند
انگشت نگاری سفارت آمريکا
در مرحله دوم تعيين وقت سفارت آمريکا متقاضيان بايستی در تاريخ مشخص شده براي مصاحبه حضوری و همچنين پروسه مربوط انگشت نگاری به يکی از سفارت خانه هايی آمريکا مراجعه نمايند.
لازم به ذکر است که دريافت وقت سفارت براي اين کشور از طريق تلفنی غير ممکن می باشد. اما از آنجايی که اين امکان به صورت اينترنتی و آنلاين برای متقاضيان وجود دارد در نتيجه هر يک از آن ها می توانند به سايت اينترنتی که از طريق يکی از سفارت خانه های آمريکا مشخص شده مراجعه نمايند و جهت گرفتن وقت اقدام کنند.
همچنين به اتمام رساندن تمامی مراحل مربوط به تعيين وقت  از همان زمانی که متقاضيان فرم مربوطه را پر مي کنند تا وقتي که ويزا برايشان صادر مي گردد پروسه ای تقريباً طولانی دارد. آسان ترين راه برای ثبت نام ورود به سامانه رسمی خدمات ويزاي آمريکا مي باشد.

اقامت موقت آمريکا:

اقامت موقت آمريکا به اين معناست که سفارت اين کشور به متقاضی اجازه می‎دهد براي مدت معلوم و مشخصی در خاک آمريکا بماند. ويزای موقت آمريکا را می‎توان به 3دسته توريستی، تحصيلی و کاری تقسيم کرد.

ويزای توريستی آمريکا

ويزای توريستی آمريکا | آندیا سیر

ويزای توريستی آمريکا که خود به دو دسته B1  (که به‎منظور اهدافی همچون اهداف تجاری و اقتصادی، مذاکرات در مورد قرارداد، شرکت در سمينارهای علمی، شرکت در نمايشگاه‎های تجاری و يا مجامع علمی، پژوهشی، صنعتی و…صادر مي‎شود.) و B2  )که به منظور اهدافی همچون ديدار از اقوام و فاميل، معالجه پزشک، سفر تفريحی و… صادر می‎شود.) تقسيم می‎شود؛ اين اجازه را به متقاضی می‎دهد که برای مدت کوتاهی براي سفر توريستی يا سر زدن به دوست و فاميل به آمريکا سفر کنند. در طول اين سفر اين افراد اجازه تحصيل يا کار در آمريکا را ندارند.
قبل از هر چيز بهتر است بدانيد شرايط اخذ ويزاي توريستي آمريکا، اندکي سخت است. شرايط سياسي و اقتصادي کشورمان نيز مزيد برعلت شده تا اخذ اين ويزا براي ايرانيان سخت‎تر باشد.
همانطور که در بالا گفته شد در اخذ وقت سفارت آمريکا براي ويزاي توريستي علاوه‎بر اينکه مدارک و ترجمه آنها را به سفارت اين کشور ارائه مي‎دهيد؛ بايد در مصاحبه حضوري نيز دقت عمل لازم را داشته باشيد. 2نکته مهم و قابل توجه که عدم رعايت آنها ممکن است باعث ريجکت شدن ويزاي آمريکا شود يکي وجود مدارک جعلي در ميان مدارکتان و ديگري عدم صداقت در مصاحبه حضوري است بنابراين؛ اين 2 نکته را حتما در وقت سفارت آمريکا در نظر بگيريد.
اينکه پرونده خود را چگونه و به چه ترتيبي بچينيد نيز اهميت زيادي دارد. بنابراين بهتر است اين کار را به مشاوران اخد ويزاي آمريکا براي مثال مشاوران آژانس مسافرتي ساليان سفر بسپاريد.

ويزای کاری آمريکا

ويزای کاری آمريکا| آندیا سیر

ويزای کاری آمريکا آخرين نوع از انواع ويزاهای موقت اين کشور است که در اين مطلب به آن اشاره می‎کنيم. قوانين مهاجرت کاری به آمريکا در چند سال اخير شرايط سخت‎تری به خود گرفته است. H1B يکی از انواع ويزاهای کار آمريکاست. در اين نوع ويزا درصورتی که بتوانيد آن را دريافت کنيد؛ می‎توانيد به‎عنوان نيروی کار وارد آمريکا شويد. برای اخذ اين ويزا بايد کارفرمايی را در آمريکا پيدا کنيد که خواستار شما باشد. قبل از آن اين کارفرما بايد اطلاعيه نياز خود به نيروي کار را 3ماه در آمريکا و پس از آن 3ماه اروپا زده باشد. اگر در اين مدت نيروي کار نيافت می‎تواند براي شما دعوت‎نامه بفرستد.
ويزای EB3 براي جذب نيروی غيرمتخصص مانند کارگر غيرماهر صادر مي‎شود. اين ويزا بيشتر براي کارهای فنی صادر مي‏شود. براي اخذ اين ويزا بايد ثابت شود شما از عهده اين کار بر می‎آيد. ويزای P نيز نوع ديگری از ويزای کار آمريکاست که به هنرمندان، ورزشکارانی که در سطح بين‎المللی مدال دارند و مشاهير داده می‎شود. نوعی ديگر از ويزا به نام ويزای J1 نيز وجود دارد که در واقع اين ويزا براي فرصت مطالعاتی است که بعدها امکان تبديل آن به ويزاي کاری وجود دارد.

انواع ويزاهای تحصيلی

ويزا نوع دانشجويي دانشگاهی يا زبان F
ويزا نوع دانشجويی شغلی و يا غيردانشگاهی M
به صورت کلی هر يک از متقاضيان ويزا که قصد آنها از آمدن به ايالات متحده شرکت در يک دوره آموزشي مورد تاييد است به ويزاي دانشجويی نياز دارند
دانشجو پس از قبولی در موسسه آموزشی در ايالات متحده که قصد شرکت در آن را ثبت نام SEVIS   دارد در سيستم اطلاعات دانشجو و بازديد کننده تبادل اطلاعات و امضاهاي مربوطه SEVIS  در سيستم I-901 می کند دستورالعمل پرداخت هزينه توسط موسسه آموزشی ايالات متحده ارائه می شود . موئسسه آموزشی ، نام و نام خانوادگی متقاضی اصلی دا به همراه نام هر يک از اعضای خانواده که قصد سفر SEVIS در سيستم I-20  ( همراه با متقاضی اصلی دا دارند به منظور تهيه فرم های خود دا دريافت کند . اگر I-20 وارد می کند هر يک از اعضای خانواده بايد فرم اعضای خانواده به همراه متقاضي اصلی درخواست نمی دهند ، ارائه يک کپی از نسخه صادر شده توسط موسسه آموزشی دارنده ويزای اصلی الزامی است برای کسب I-20 و برنامه ICE اطالاعات بيشتر و به وب سايت اداره مهاجرت و گمرک ايالات متحده مراجعه کنيد SEVP  دانشجو و بازديدکننده تبادل اطالاعات .
بازديدکننده تبادل اطالاعات – فرصت مطالعاتی J
اين نوع ويزا عبارت است از ويزای غير مهاجرتی برای J-1  ويزای بازديدکننده تبادل اطلاعات افراد مورد تاييد جهت شرکت در برنامه های تبادل اطلاعاتی که در ايالات متحده رخ وزارت امور1 J- می دهد .
متقاضی پس از قبولی در موسسه آموزشی در ايالات متحده که قصد شرکت در ثبت  نام SEVIS  را دارد در سيستم اطلاعات دانشجو و بازديدکنندگان تبادل اطلاعات اجازه دهد که J-1  هستند ( در صورتي که برنامه بازديد کننده تبادل اطلاعات 901 اجازه دهد همسر  و يا فرزندان فرد نيز وی را همراهي کنند ، اعضای خانواده نيازی به پرداخت را در اختيار بازديدکننده تبادل DS-2019  اين هزينه ها ندارند ) حامي مالی برنامه فرم اطلاعات قرار می دهد تا آن را در مصاحبه ويزا ارائه نمايد .
اگر برنامه  مذکور حضور DS همسر و فرزندان دا نيز مجاز بداند به هريک از اعضای خانواده نيز فرم نمايند
برای کسب اطلاعات بيشتر در J-2 داده می شود تا در خواست ويزای 2019  به وب سايت اداره مهاجرت و گمرک ايالات  SEVIS I-901 و هزينه SEVIS مورد مراجعه کنيد .

ساير ويزاها

(O) افراد دارای توانايی فوق‌العاده :
ويزای O براي افراد دارای توانايی‌های فوق‌العاده در زمينه علوم، هنر، آموزش و پرورش، کسب و کار يا ورزش يا کسانی است که دارای سابقه درخشانی در صنعت فيلم يا تلويزيون بوده و در سطح ملی و بين‌المللی به خاطر داشتن چنين دستاوردهايي مشهور هستند. شامل افرادی است که خدمات ضروری را به اشخاص مذکور ارائه می‌دهند.
(P) ورزشکاران، هنرمندان، و هنروران شناخته شده بين‌المللی :
متقضيان شرکت در رقابت‌های ورزشی خاص به‌عنوان ورزشکار يا به‌عنوان عضو گروه سرگرمی.
(I) رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران :
متقاضيان براي اينکه واجد شرايط ويزاي رسانه‌اي (I) باشند بايد نشان دهند که صلاحيت لازم براي ويزای رسانه‌اي را دارا مي‌باشند. ويزاي رسانه‌اي مربوط به “نمايندگان رسانه‌هاي خارجی” از جمله اعضای مطبوعات، راديو، صنايع فيلم يا چاپ که فعاليت آنها براي عملکرد رسانه‌های خارجی ضروری است، مانند خبرنگاران، تيم فيلمبرداری، سردبيران و افرادی در مشاغل مشابه است که به منظور انجام حرفه خود به ايالات متحده مسافرت می‌‌نمايند. متقاضی بايد مشغول به فعاليت‌هايی قابل قبول برای يک سازمان رسانه‌ای باشد که دفتر اصلی آن در يک کشور خارجی قرار دارد. براي اينکه فرد واجد شرايط ويزاي رسانه‌ای باشد، فعاليت‌های مذکور بايد به ارائه اطلاعات مربوط بوده و به‌طور کلی به روند جمع‌آوری اخبار يا گزارش در مورد حوادث واقعی جاری مرتبط باشد. معمولاً گزارشگری رويدادهای ورزشی برای صدور ويزای رسانه‌ای قابل قبول است.

ليست مدارک مورد نياز براي ويزاي آمريکا (توريستي , تجاري)

•فرم پر شده سفارت DS-160
•برگه ی وقت سفارت
•دعوتنامه (براي متقاضيانی که اقوام و دوستانی در آمريکا دارند)
•دعوتنامه (براي متقاضيان انجام فعاليت های تجاری,شرکت در کنفرانس,نمايشگاه و مسابقات ورزشی)
•رزرو هتل (براي متقاضيانی که جهت گردش و تفريح اقدام می کنند)
•ترجمه و اصل شناسنامه و کارت ملی
•ترجمه و اصل کارت پايان خدمت يا معافيت
•ترجمه و اصل سند ازدواج
•ترجمه و اصل اسناد ملکی (سند ملکی , اجاره نامه)
•ترجمه و اصل مدارک شغلی (گواهی اشتغال به کار ,حکم بازنشستگی , جواز کسب)
•ترجمه و اصل اشتغال به تحصيل برای دانش آموزان و دانشجويان
•پرينت حساب بانکي به زبان لاتين
•پاسپورت (از زمان ارائه به سفارت 6 ماه اعتبار داشته باشد)
•پاسپورت هاي منقضی شده داراي سفر های خارجی
•دو قطعه عکس 5*5 پشت زمينه سفيد (در 6 ماه گذشته گرفته شده باشد)

اقامت دائم آمريکا

مانند هر کشور ديگری، کشور آمريکا نيز براساس شرايط و قوانين خود اقامت دائم به کسانی که میخواهند اين کشور را برای زندگی انتخاب کنند؛ می‎دهد. وقتی از اقامت دائم آمريکا حرف زده می‎شود قبل از هر چيز بايد تفاوت بين گرين کارت و سيتيزنی آمريکا را دانست.
گرين کارت نوعی کارت شناسايی است که به‎دليل رنگش به اين اسم شناخته می‎شود. شما به محض اينکه موفق به کسب اقامت دائم آمريکا شويد يک گرين کارت برايتان صادر می‎شود که نشان‎دهنده اقامت دائمی شما در اين کشور است. با داشتن اين کارت اجازه اقامت و کار در آمريکا را داريد ولي توجه داشته باشيد درصورتی که مرتکب جرم يا انجام کار غيرقانونی شويد به سرعت از آمريکا اخراج خواهيد شد.
فرق سيتيزن با گرين کارت اين است که افرادی که سيتيزن آمريکا را دارند می‎توانند از مزايای بيشتری نسبت به افرادی که گرين کارت دارند بهره ببرند. برای مثال آنها مي‎توانند از کمک‎های دولتی استفاده کنند؛ اقوام دور خود را به آمريکا دعوت کنند و به راحتی نيز از کشور اخراج نمی‎شوند.
نوع ديگری از ويزای امريکا که آن را نيز می توان در گروه اقامت دائم قرار داد لاتاری است. لاتاری يک قرعه کشی است که هر سالانه دولت آمريکا براساس آن به 55هزار نفر از سرتاسر جهان که درواقع برندگان لاتاری می‎باشند؛ سيتيزنی آمريکا را می‎دهد

مراحل تعيين وقت سفارت آمريکا

مراحل تعيين وقت سفارت آمريکا | آندیا سیر

مراحل تعيين وقت سفارت آمريکا از همان زماني که فرم را دريافت مي‎کنيد تا زمانی ويزايتان صادر مي‎شود به طول می‎انجامد. مراحل تعيين وقت سفارت آمريکا به اين ترتيب است که ابتدا در وبسايت کنسولگری مجازی آمريکا ثبت‎نام مي‎کنيد. سپس فرم درخواست صدور ويزای غيرمهاجرتی را به‎صورت آنلاين پر می‎کنيد. پس از آن بايد هزينه وقت سفارت و انگشت‎نگاری دريافت شود و در نهايت نوبت به تعيين وقت سفارت آمريکا می‎رسد.
مدارک لازم برای تعيين وقت سفارت
منظور از مدارک لازم براي وقت سفارت آمريکا همان مدارکی است که شما بايد همراه با ترجمه آنها را به سفارت اين کشور ارائه دهيد. اين مدارک به قرار زير است.
آدرس ايميل معتبر و شماره تلفن مسافر
درخواست بر روي سربرگ(براي همکاران آژانسی)
کپی صفحه ی اول پاسپورت (با حداقل ماه اعتبار)
اسکن عکس تمام رخ رنگی با بک گراند سفيد
فرم پر شده DS-160 به زبان فارسی يا صفحه تاييده تکميل فرم DS-160 به زبان انگليسی
اسکن از صفحه ويزا در صورت داشتن ويزاي ايالات متحده در گذشته
اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت هاي قبلی
دو قطعه عکس تمام رخ  رنگی با بک گراند سفيد
ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج يا طلاق به همراه اصل مدارک
مدارک شغلی (گواهي اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرين آگهی تغييرات و تصميمات، حکم کارگزينی يا بازنشستگی، پروانه مطب يا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره برداری، کارت پرسنلی يا بازرگانی، گواهی شواری اصناف و …)
ترجمه سوابق بيمه
ترجمه و اصل کارت پايان خدمت يا معافيت
ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند
پرينت شش ماهه حساب بانکی لاتين
نامه تمکن به انگليسی Bank Statement
تاييديه واريز سفارت
تاييديه برگه وقت سفارت
تاييديه فرم DS160
واچر هتل محل اقامت در آمريکا و رزرو بليط رفت و برگشت
در صورت داشتن دعوتنامه، پر کردن فرم به همراه اصل دعوتنامه

تقويم وقت سفارت آمريکا

منظور از تقويم وقت سفارت آمريکا آن زمان‎ و روزهايی است که شما می‎توانيد به‎عنوان وقت سفارت خود انتخاب کنيد. پس از اينکه فرم درخواست ويزا را تکميل کرديد؛ هزينه را پرداخت کرديد و ثبت نهايی را زديد؛ بايد از Appointment schedule وقت‎های موجود را بررسی کرده و نزديک‎ترين و مناسب‎ترين وقت سفارت را براي خود انتخاب کنيد. البته اين تقويم به‎طور مرتب آپديت می‎شود و ممکن است شما نتوانيد به‎درستی از آن استفاده کنيد بنابراين؛ بهتر است در اين کار از کمک کارشناسان استفاده کنيد.

 

وقت سفارت آمریکا

 پیکاپ پاسپورت آمریکا ( دبی، آنکار، ارمنستان )

دبی، آنکارا، ارمنستان ( گرفتن وقت + هزینه واریز بانک جهت مصاحبه + پر کردن فرم DS160 ) ( عادی 250 دلار )
دبی، آنکارا، ارمنستان ( گرفتن وقت + هزینه واریز بانک جهت مصاحبه + پر کردن فرم DS160 ) ( فوری 330 دلار )

جهت اطلاعات بیشتر با شماره 22053073 تماس حاصل فرمائید

 

خدمات وقت سفارت آمریکا و انگلستان

خدمات وقت سفارت آمریکا و انگلستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *