سالانه افراد زیادی از ایران با دلایلی چون تجارت، شرکت در مسابقات ورزشی، نمایشگاهی یا توریستی به تایوان سفر میکنند. یکی از دغدغه های مسافران پیش از سفر، غذاهای تایوان است. به دلیل خاص بودن ذائقه ی مردم آسیای شرقی، معمولا غذاهایشان باب میل توریست ها نمی باشد. اما تایوان از این قضیه مستثنی است. اگرچه همچنان برخی از غذاهای بومی آنها ممکن است برایمان عجیب و غریب باشد، اما در اینجا با غذاهای خوشمزه ی تایوان آشنا شوید:
Beef Noodles:
از عامه پسندترین غذاهای تایوان و در واقع جزو افتخارات آن ها میتوان به نودل بیف اشاره کرد. برای طبخ آن مواد اولیه ی زیادی لازم نیست، گوشت بیف، نودل و آب گوشت که مانند روح این غذا اجزا را به هم مرتبط میکند. اما گاها با گذشت زمان و دخالت سلیقه های مختلف ممکن است غذا از ریشه ی خود فاصله بگیرد. نودل بیف هم در بخش هایی از تایوان با سبزیجات مختلف همراه میشود.
Oyster Omelet:
یک املت صدف خوب باید ترد باشد! ترکیبات اصلی این غذا تخم مرغ، صدف، آرد، نشاسته ذرت، و سبزیجاتی چون کاهویی چینی به نام بوک چوی می باشد. این غذا جزو پرطرفدارترین غذاهای دریایی به حساب میاید و در همه ی مارکت های شبانه ی تایوان قابل تهیه می باشد.با توجه به سلیقه افراد این املت را میتوان با انواع سس تزیین کرد.
Chicken Cutlet:
کتلت مرغ جایگاه ویژه ای در میان اسنک های تایوانی دارد. علاوه بر رستوران ها، در میان غذاهایی که درچرخ های خیابانی تایوان فروخته می شود هم میتوانید انواع کتلت مرغ را بیابید. روش های مختلفی برای طبخ این غذا رایج است از جمله گریل کردن، سرخ کردن و یا کباب کردن مرغ به پنیر پیچیده شده. همچنین طعم های مختلفی مانند کتلت مرغ با طعم چیلی، باربیکیو، پنج ادویه، مرجان دریایی، و پنیری استایل ژاپنی با فیلینگ پنیر میتوان به این غذا داد.