امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویزا کوبا و مکزیک
#1
شرایط و مراحل اخذ ویزا کوبا
ویزا کوبا را چگونه اخذ کنیم ؟ چه مدارک و شرایطی برای اخذ این ویزا لازم است ؟
ویزا کوبا
ویزا کوبا چند نوع دارد :
طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت
ویزا مسافرتی
ویزا فوری
ویزا تجاری
مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی کوبا :
کوش آداسی بهتره یا آنتالیا سفرنامه باکو
ارائه اصل پاسپورت .
ارائه 2 قطعه عکس جدید 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .
ارائه گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب به انگلیسی.
ارائه گواهی تمکن مالی با حداقل موجودی 15 میلیون و گزارش 3 ماه آخر گردش حساب.
بیمه مسافرتی
چک ضمانت بازگشت با مبلغ 15 میلیون.
مدت زمان اخذ ویزا کوبا :

اخذ ویزا کوبا 15 روز کاری زمان میبرد.

اعتبار ویزا کوبا :

ار تاریخ صدور 1 ماه اعتبار دارد یعنی پس از ورود به کوبا 1 ماه اجازه ماندن دارید.

هزینه لازم جهت اخذ ویزا کوبا :

هزینه اخذ ویزا کوبا 280 دلار آمریکا است.


آدرس سفارت کوبا برای اخذ ویزا کوبا :

تهران - بزرگراه اشرفی اصفهانی - بعد از پل نیایش - کوچه دربندی 2 - پلاک 491 - ساختمان 55 واحد 5

شماره تلفن سفارت کوبا برای اخذ ویز کوبا :

44865097-021
تور آنتالیا تور آنکارا تور پاتایا تور باکو تور استانبول تور مسکو تور کیش تور مشهد تور شیراز تور کاشان تور کوش آداسی تور پوکت تور دبی تور کوالالامپور تور اسپانیا تور سوییس تور ایتالیا تور گرجستان تور فرانسه تور قبرس تور یونان قیمت تور اروپایی تور ارزان تور لحظه آخری تور 96 تور تابستان 96

شرایط اخذ ویزای مکزیک برای ایرانیان
ویزای مکزیک را چگونه اخذ کنیم ؟ چه مدارکی احتیاج دارد ؟ و برای ایرانیان چه شرایطی دارد .
ویزای مکزیک
مدارک لازم جهت اخذ ویزای مکزیک :

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا مکزیک :

ارائه اصل گذرنامه با خداقل 6 ماه اعتبار
ارائه کپی از صفحه اول گذرنامه + تمامی ویزاهای قبلی + مهرهای وجود در گذرنامه
ارائه اصل فرم درخواست ویزا + امضا متقاضی
فرم جداگانه امضا شده برای همراهان ( همسر و فرزندان )
ارائه فرم مخصات فردی.
2 عکس رنگی ، جدید ، زمینه سفید ، تمام رخ ، 6*4
ارائه شناسنامه ترجمه شده به انگلیسی توسط دارلترجمه.
ارائه گواهی اشتغال به کار ترجمه شده .
ارائه گواهی اشتغال به تحصیل ترجمه شده توسط دارالترجمه.
ارائه ترجمه 3 فیش آخر حقوقی.
ارائه ترجمه آخرین فیش حقوقی برای بارنشستگان.
پرینت گردش حساب 6 ماه جاری و ترجمه شده + مهر و امضا بانک
ارائه ضمانت برگشت (چک و یا وثیقه )
مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای مکزیک :

حداقل 10 روز کاری زمان لازم است.

هزینه لازم جهت اخذ ویزای مکزیک :

تقریبا 180 دلار آمریکا میشود.

آدرس سفارت مکزیک برای اخذ ویزای مکزیک(حضور خود مسافر الزامی است ) :

تهران - منطقه ٣ - بزرگراه آفریقا - خ. گلفام - ش. ٤١

شماره تماس سفارت مکزیک :

22057586 , 22057590, 22057588, 22012921

شماره فکس سفارت مکزیک :

22057589
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان