توضیحات در خصوص ویزای هنگ کنگ



1-در صورتیکه عدم صدور ویزای هنگ کنگ بدلایلی خارج از قصور آژانس از جمله تعطیلی سفارت و یا اختلافات سیاسی و یا تشابه اسمی و سایر موارد باشد این آژانس مسئولیتی در قبال عدم صدور ویزای هنگ کنگ نخواهد داشت .
2-با توجه باینکه صدور بعضی از ویزاها نیاز به رزرو هتل و اصل بلیط صادره دارد لذا در صورت عدم صدور ویزای هنگ کنگ از سوی سفارت ،آژانس هیچگونه مسئولیتی در قبال ضررو زیان ناشی از کنسلی بلیط و هتل بر عهده ندارد.
3-اگر مسافران بصورت گروهی درخواست ویزای هنگ کنگ بدهند و ویزای برخی از آنها به هر دلیلی مرفوض گردد و ویزای هنگ کنگ برای تعدادی صادر گردد ،مسافرین دارای ویزا در صورت انصراف از سفر باید هزینه صدور ویزا را پرداخت نمایند .
4-مسافر درخواست دهنده متعهد می گردد پس از اخذ ویزای هنگ کنگ کلیه مشخصات ویزا از جمله تاریخ و مشخصات فردی و تعداد ورود مجاز را چک نمایند و در صورت مشاهده هر گونه اشکال مراتب را به آژانس اعلام نمایند و در غیر اینصورت مسئولیتی متوجه آژانس نخواهد بود .
5- بدلیل کاهش هزینه ،ارسال ویزاها از هنگ کنگ بصورت گروهی میباشد لکن برای ویزاهای فردی چنانچه همزمان ویزاهای دیگر آماده نباشند بایستی بخشی از هزینه ارسال توسط متقاضی پرداخت گردد.
6-پس از ارسال مدارک متقاضی برای سفارت هنگ کنگ ، در صورت انصراف متقاضی به هر دلیل هیچ مبلغی عودت داده نمیشود و کل هزینه ویزای هنگ کنگ بایستی از سوی درخواست دهنده پرداخت گردد.

----------------------------------------------------------------------------

سوپر ویزا کانادا

اعتبار اصلی سوپر ویزا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارد، ویزایی که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می گیرد پنج ساله است. در این ویزا فرد دعوت کننده می باید فرزند یا نوه متقاضی باشد، در کانادا اقامت داشته

باشد و حداقل حقوق پایه (۲۴۰۰۰ دلار در سال) را دریافت نماید. مدارک اقامت و برگه های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده هم حتما باید ارائه شوند. علاوه بر اینها دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا تهیه کند و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود. این ویزا چند بار ورود است و به دارنده آن اجازه می دهد در هر بار ورود حداکثر دو سال در کانادا اقامت داشته باشد.

در زیر نام و آدرس پزشکان مورد اعتماد سفارت در ایران ذکر شده است:

  • تهران:

 دکتر رضا فرخی:
خیابان سپهبد قرنی، بیمارستان آپادانا. تلفن: ۸۸۰۰۶۵۱۴ و ۰۹۱۲۱۲۳۷۷۰۲ ” مسلط به زبان های فارسی، انگلیسی و فرانسه”
دکتر فریبا مقصودیان:
یوسف آباد، ساختمان ماهان، شماره ۴۵۸٫ تلفن: ۸۸۰۴۲۶۱۴ و ۸۸۶۰۹۸۳۸ “مسلط به زبان های انگلیسی و فارسی”
دکتر محمدرضا رهوریان:
خیابان مطهری، خیابان سرافراز، خیابان دوم، شماره ۱۶، واحد ۱٫ تلفن: ۸۸۵۱۷۶۳۹ و ۸۸۷۳۹۶۸۲” مسلط به زبان های فارسی و انگلیسی”
دکتر آرشانوش پورمند:
بلوار افریقا، ساختمان صبا، شماره ۱۵۲، واحد ۸۱٫ کد پستی ۱۹۶۷۹٫ تلفن: ۲۲۰۲۵۹۵۸ “مسلط به زبان های فارسی و انگلیسی”

دکتر محمدرضا ابراهیمی راد:
خیابان ولیعصر، خیابان توانیر، بیمارستان دی. تلفن: ۰۹۱۲۳۰۶۹۷۵۷ “مسلط به زبان های فارسی و انگلیسی”

  • اصفهان:

 دکتر پویا دانشور:
خیابان وحید میانی، ساختمان جزیره، شماره ۳۰۳، واحد سوم. تلفن: ۰۳۱۳۶۲۶۰۰۶۷ “مسلط به زبان های انگلیسی و فارسی”
 دکتر نازیلا کرمی:
خیابان وحید میانی، ساختمان جزیره، شماره ۳۰۳، واحد سوم. تلفن: ۰۳۱۳۶۲۶۰۰۶۷ “مسلط به زبان های فارسی و انگلیسی”

  • مشهد:

دکتر ایرج ناظم:
خیابان چمران، خیابان هفتم، شماره ۱۲۳، کد پستی ۹۱۳۷۶٫ تلفن: ۰۵۱۳۲۲۵۰۹۱۰ “مسلط به زبان های فارسی، انگلیسی و فرانسه”

  • شیراز:

دکتر محمود واحد:
سی متری سینما سعدی، چهارراه صاحب دیوانی، مرکز پزشکی دژبد. تلفن: ۰۷۱۳۳۸۳۴۶۸۵ و ۰۷۱۳۲۳۰۴۶۷۱ “مسلط به زبان های فارسی و انگلیسی”

 --------------------------------------------------------

ویزای تایوان

آژانس آندیا سیر ویزای تایوان را به چند روش در اختیار مقاضیان قرار می دهد:

1- روش اول اخذ ویزای تایوان :

چنانچه متقاضیان در قالب تورهای نمایشگاهی سازمان توسعه و تجارت تایوان (تایترا) درخواست نماید این آژانس با اخذ مدارک مرتبط با نمایشگاه مربوطه از متقاضی اقدام به درخواست ویزا از سفارت تایوان نموده  و ویزای تایوان بصورت Evisa  در ایران و قبل از سفر ایشان تحویل می گردد.در اینصورت متقاضی موظف به حضور در نمایشگاه و ارائه تصویر کار رجیستری ورود به نمایشگاه می باشد.

2- روش دوم اخذ ویزای تایوان :

چنانچه به هر دلیل امکان سفر به امارات متحده عربی و یا ترکیه جهت مصاحبه و انتظار اخذ ویزا را نداشته باشند می توانند مدارک مورد نیاز را به همراه فرم های مربوطه به ویزای تایوان را به همراه یک وکالت نامه به این آژانس تحویل داده و چنانچه مشکل خاصی در مدارک و سوابق فرد متقاضی وجود نداشته باشد پس از سپری شدن  شده مدت زمان ، اقدامات توسط دفاتر کارگزاری این آژانس در کنسولگری تایوان در سایر کشورها صورت گرفته و ویزا در مرکز به متقاضی تحویل گردد.
بدیهی است در حین پروسه انجام کار اصل پاسپورت مسافر باید در اختیار آژانس صورت گیرد.

 مدارک لازم ویزای تایوان :

1- اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار (پاسپورت مسافر امضا شود)
2-دعوتنامه نامه (روی سربرگ شرکت دعوت کننده باشد ومشخصات کامل شرکت ،اسم شخص دعوت کننده قیدگردد)
3-جواز کسب ، روزنامه رسمی ، مدارک شغلی معتبر یا گواهی اشتغال به کار(به لاتین و مهر لاتین و با ذکر سمت ، تاریخ شروع به کار و حقوق به دلار)
 4- نامه درخواست ویزا ( به لاتین و مهر لاتین با ذکر سمت و شماره پاسپورت و تاریخ شروع بکار و دلیل سفر و مدت اقامت)
5- گواهی تمکن مالی آخرین مانده حساب به دلار( بالای 5000دلار) و  پرینت گردش حساب 3 و یا 6 ماه گذشته
6- 3 قطعه عکس 4*3رنگی جدید پشت زمینه سفید( حداکثربرای3ماه گذشته)
7-  (LC, INVOICE, T/T, PAYMENT) سوابق کاری با طرف تایوانی
8- بیزینس کارت (کارت ویزیت به لاتین)   
 9- فرم تعهد نامه   
 10-رزرو هتل و  ووچر هتل
11 -پر کردن فرم مشخصات فردی   
12-تکمیل و امضا اپلیکنت        
Authorization Letter-13
 ((توضیح اینکه تایوان برای اتباع ایرانی ویزای توریستی صادر نمی کند و تمامی درخواستها درارتباط با بیزینس و یا شغلی و حرفه ای می باشد به همین دلیل لازم است که در خواست دهندگان دعوت نامه معتبر از طرف تایوانی داشته باشند تا صدور ویزا امکان پذیر باشد .))

3- روش سوم اخذ ویزای تایوان :

متقاضیان مدارک مورد نیاز ویزای تایوان را در اختیار این آژانس قرار داده و اپلیکنت های  مربوطه تکمیل شده و برای مسافر تعین وقت مصاحبه در کشورهای  دیگر صورت می گیرد و متقاضی باید راسا" به کشور تعین شده سفر نموده و با تحویل مدارک و انجام مصاحبه در کنسولگری تایوان ویزای خود را اخذ نماید.

توضیح :
ویزای تایوان برای اتباع ایرانی ویزای بیزنس بوده و ارائه دعوتنامه  از سوی مسافران که مشخص نماید به چه دلیلی و در چه تاریخ قصد سفر به تایوان را دارند، الزامی می باشد.

مدت زمان اقامت ویزای تایوان :

ویزای تایوان بسته به نوع مدارک ارائه شده و    افسر مربوطه در کنسولگری 14 و یا 30 روزه می باشد.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای تایوان :

بدیهی هست که هر یک از سه روش  اخذ ویزای تایوان برای انجام زمانی برای انجام امور لازم است و که در هنگام تحویل مدارک ویزای تایوان از مسافران به ایشان اعلام می گردد ولی به دلایل بسیاری که خارج از قصور آژانس آندیا سیر ممکن است پروسه اخذ ویزای تایوان و یا انجام امور مربوطه قدری بیشتر طول بکشد.

در تورهای نمایشگاهی که توسط آندیا سیر برگزار می گردد زمانی نیز برای بازدید از تایوان و آشنایی با شهر تایپه برنامه ریزی شده است و البته چنانچه مسافران قصد اقامت بیشتر در کشور تایوان را داشته باشند با هماهنگی قبلی این امر امکان پذیر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر یا مشاوره  می توانید با شماره تلفن 22053073 - 021 تماس حاصل فرمائید

اعتبار اصلی سوپر ویزا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارد، ویزایی که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می گیرد پنج ساله است. در این ویزا فرد دعوت کننده می باید فرزند یا نوه متقاضی باشد، در کانادا اقامت داشته

 1-اصل پاسپورت باحداقل 1سال ( به انضمام کلیه پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده است)
2-یک قطعه عکس جدید رنگی زمینه سفید (4.5*3.5) حداکثر 3 ماه گذشته
 3-اصل شناسنامه ،ترجمه شناسنامه- سند ازدواج  
 4-اصل اسناد ملکی  و ترجمه اسناد ملکی منگوله داروغیرمنگوله دارشامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خریدوغیر، اجاره نامه اعتبارداشته باشد
 5- تکمیل فرم های اطلاعات فردی و خانوادگی برای هرکدام از متقاضیان
6- مدارک مالی : گواهی تمگن مالی به انگلیسی و به دلار به مهر اموربین الملل بانک ، گردش 6 ماه آخر حساب ، گواهی سپرده بلند مدت درصورت وجود
7- مدارک شغلی :  گواهی اشتغال به کار ترجمه شده ( با ذگرتاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه ، نام مدیر یاسوپروایزرو مدت زمان موافقت شده با مرخصی ) ، فیش حقوقی آخر وحکم کارگزینی برای کارمندان ترجمه ،مدارک شرکتی( ترجمه روزنامه رسمی ، آگهی تاسیس شرکت وآگهی تغییرات وتصمیمات و لیست حقوق ، بیمه کارکنان و برگه های مالیاتی ، گردش حساب 6 ماه آخر کارفرمایان، گواهی اتاق بازرگانی برای تجار)، پروانه دائم طبابت و پروانه مطب و دانشنامه برای پزشکان ، پروانه نظام مهندسی یا جوازساخت برای مهندسین ، پروانه بهروری برای کارخانه داران ، جوازکسب برای کاسبان ، ترجمه حکم بازنشستگی و فیش مستمری بگیری برای بازنشستگان ، گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد.
8- درصورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه برمدارک خود مدارک همسر هم نیازاست
9- دعوتنامه (باذکر مشخصات کامل شخص دعوت کنند و دعوتنامه حتما روی سربرگ شرکت باشد بامهر و امضا شرکت)
10- رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا و هتل

همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی کانادا و مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

1- در سال های اخیر سفارت کانادا بارها قوانین مرتبط با اقدام جهت اخذ ویزای تضمینی کانادا را تغییر داده است. به همین نسبت سخت گیری های سفارت در خصوص موافقت یا مخالفت با درخواست متقاضیان ایرانی نیز با نوسانات زیادی همراه بوده و هست. از آن جایی که شرایط هر متقاضی با دیگری متفاوت است، به هیچ وجه نمی توان یک نسخه ثابت را برای همه تجویز کرد.

متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود

یکی از آسان ترین روش ها برای مهاجرت به کانادا، روش سرمایه گذاری می باشد. کانادا برنامه های زیادی برای این روش پیشنهاد کرده است  و اگر شرایط زیر را دارید می توانید اقدامات لازم  جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا را انجام دهید:

کسانی که در فکر مهاجرت به کشور دیگری دارند، ممکن است یکی از انتخاب هایشان کشور کانادا باشد. کانادا کشوری با موقعیت های عالی برای زندگی می باشد که شما از روش های مختلف می توانید اقدامات لازم جهت اخذ ویزای خود را انجام دهید. یکی از این روش ها اخذ ویزا از طریق کار است.

به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی به واجدین شرایط، اعطا می شود. متقاضیان میتوانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزای مطالعاتی کانادا اقدام نمایند. از آنجائیکه این ویزا در رده بندی

صفحه1 از4

تماس با آندیا سیر

  • تهران، بلوار آفریقا (جردن)، خ ناهید شرقی، پلاک 26، ط 2، واحد 6
  • 22053163
  • 22053073
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

آخرین ارسال هاى انجمن

Top