ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی

مدت زمان تحویل ویزای تجاری (عادی) : 14 روز کاری

هزینه : 265 دلار

مدت زمان تحویل ویزای تجاری (فوری) : 7 روز کاری

هزینه : 310 دلار

مدارک مورد نیاز :

1. اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار

2. دو قطعه عکس رنگی 3*4 عکسها باید جدید و زمینه سفید باشد

3. شناسنامه و کارت ملی ترجمه شده

4. روزنامه رسمی یا گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب ترجمه شده

5. پرینت سه ماه گردش آخر به همراه موجودی به لاتین یا گواهی تمکن ( بالای 30 میلیون تومان)

6. چک ضمانت بابت بازگشت از سفر

7. هتل و بلیط کانفرم شده الزامیست

 

مشاهده توضیحات کامل

ثبت نام ویزای کره جنوبی

ثبت نام ویزای کره جنوبی
  1. نام*
    لطفا نام خود را ذکر کنید

    الزامى

  2. نام خانوادگی*
    لطفا نام خانوادگی خود را ذکر کنید

    الزامى

  3. تلفن ثابت*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  4. تلفن همراه*
    لطفا شماره تلفن همراه را صحیح وارد کنید

    الزامى

  5. E-mail*
    لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید

    الزامى

  6. آدرس پستی منزل*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  7.   

تلفن مشاوره با آندیا سیر :  22053073 - 021