ویزای کره جنوبی


مدت زمان تحویل ویزای تجاری (عادی) : 14 روز کاری

هزینه : 265 دلار

مدت زمان تحویل ویزای تجاری (فوری) : 7 روز کاری

هزینه : 310 دلار

مدارک مورد نیاز :

1. اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار

2. دو قطعه عکس رنگی 3*4 عکسها باید جدید و زمینه سفید باشد

3. شناسنامه و کارت ملی ترجمه شده

4. روزنامه رسمی یا گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب ترجمه شده

5. پرینت سه ماه گردش آخر به همراه موجودی به لاتین یا گواهی تمکن ( بالای 30 میلیون تومان)

6. چک ضمانت بابت بازگشت از سفر

7. هتل و بلیط کانفرم شده الزامیست

 


تلفن مشاوره با آندیا سیر :  22053073 - 021

 

تماس با آندیا سیر

  • جردن(آفریقا) - ناهید شرقی - پلاک 26 -طبقه دوم -واحد 6
  • 22053163
  • 22053073
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

آخرین ارسال هاى انجمن

Top