ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی با دعوتنامه معتبر

ویزای توریستی کره جنوبی عادی:

مدت زمان اخذ ویزای کره جنوبی : 7 روز کاری

مدت اقامت ویزای کره جنوبی : 1 ماه اقامت

مدت اعتبار ویزای کره جنوبی : 3 ماه


ویزای توریستی فوری کره جنوبی :

مدت زمان اخذ ویزای فوری کره جنوبی : 3 روز کاری

مدت اقامت ویزای فوری کره جنوبی : 1 ماه اقامت

مدت اعتبار ویزای فوری  کره جنوبی : 3 ماه


 مدارک مورد نیاز ویزای کره جنوبی:

اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار
- مدارک شغلی ترجمه شده
- شناسنامه و کارت ملی ترجمه شده
- عکس 2 قطعه 4*3
- گردش 3 ماه آخر حساب
- نامه تمکن مالی به لاتین و دلار بالای 40 میلیون تومان
- رزرو بلیط و هتل
- چک بانکی یا چک رمز دار به جهت ضمانت بازگشت از مبلغ 50 میلیون تومان به بالا به ازا هر فرد