ورود آژانس ها

وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار

ویزای کانادا

آژانس آندیا سیر مدتی است که تورهای توریستی کانادا را با همکار کانادایی برنامه ریزی و اجرا نموده است و در این راستا اخذ ویزای کانادا که از دشوارترین ویزاها برای ایرانیان بوده و لازمه سفر به کانادا میباشد را در دستور کار دارد. در طی سالهای گذشته این شرکت تعداد قابل توجهی ویزا برای متقاضیان واجد شرایط اخذ نموده است و ادعا نداریم که ما برای آنها ویزا گرفته ایم و مدارک خوب اکثر آنها باعث صدور ویزا گردیده است ولی برای اخذ ویزای کانادا لازم است که فرمها با دقت بسیار زیاد و توسط متخصصین تکمیل شوند و گزارش توجهیی سفر و گذاشتن دعوتنامه معتبر شانس صدور ویزاهای ما را تا حد بسیار زیادی بالا برده است.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت تور کانادا و همچنین تور کانادا نوروز 97 و کسب اطلاعات در زمینه ویزای کانادا  با شماره تلفن :021-22053073  (10 خط ویژه)  تماس حاصل نمایید.

شنبه, 06 آذر 1395 ساعت 09:09

ویزای تحصیلی کانادا

همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی کانادا و مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

برای درخواست مجوز تحصیل باید نامه پذیرش از موسسات آموزشی تعیین شده داشته باشید. مدارس ابتدایی و راهنمایی کانادا نیازی به DLI ندارند. شما باید شماره ی موسسه آموزشی تعیین شده (DLI)  که با حرف O شروع می شود در فرمتان بنویسید.

مدارک لازم برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا:
1- مدرک پذیرش / باید نامه پذیرش را مدرسه یا دانشگاه کامل کرده و آن را برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و بفرستید.
2-  مدرک شناسایی / پاسپورت خود و همراهان و۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
3- مدارک مالی
نامه ی بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید.
نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
نامه ی تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا
 فیش واریزی تحصیل
نامه ی مالی ساپورت کننده چه شخصی باشد چه موسسه

حداقل هزینه ای که باید پرداخت کنید مطابق جدول زیر آماده است:

تعداد نفرات تمام ایالات به جز کبک کبک
یک دانشجو یکساله یا 833$ هر ماه 10000 $ یکساله یا 917$  هر ماه 11000 $
یک عضو خانواده یکساله یا 333$ هر ماه 4000 $

بالای 18 سال 5100$ یکساله هر ماه 425$

زیر 18 سال 3800$ یکساله هر ماه (317$)

هر عضو اضافه یکساله با 255$ هر ماه 3000$

بالای 18 سال 5125$ یکساله (427$)هر ماه

زیر 18 سال 1903$ یکساله (159$) هر ماه

مدارک لازم برای ورود به کانادا:

 اصل پاسپورت معتبر
 نامه دریافتی از سفارت مبنی بر تایید شدن مجوز تحصیلیتان
نامه پذیرش از دانشگاه
مدارک مالی که شما طی مدت اقامتتان در کانادا ساپورت کند
 نامه REFRENCE سفارت

توجه داشته باشید که در برخی موارد ممکن است officer  از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند . شما یا اعضای خانواده تان که همراه شما سفر خواهند کرد و بالای ۱۸ سال دارند باید گواهی عدم سوء پیشینه دریافت کنید.
هنگام دریافت مجوز تحصیلی حتما بررسی کنید که اطلاعات شخصی تان دقیق و درست است و تا تاریخ انقضای مجوز تحصیلی باید کانادا را ترک کنید و برای تمدید مجوز تحصیلی باید حداقل ۳۰ روز قبل از انقضای مجوز تحصیلی کنونی تان به صورت آنلاین یا حضوری اقدام کنید.

لینک های مرتبط :

تور کانادا

ویزای کانادا

تور اروپا

تور هنگ کنگ

ویرای هنگ کنگ

خرید آنلاین بلیط هواپیما

 

 

خواندن 953 دفعه