ورود آژانس ها

وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار

ویزای کانادا

آژانس آندیا سیر مدتی است که تورهای توریستی کانادا را با همکار کانادایی برنامه ریزی و اجرا نموده است و در این راستا اخذ ویزای کانادا که از دشوارترین ویزاها برای ایرانیان بوده و لازمه سفر به کانادا میباشد را در دستور کار دارد. در طی سالهای گذشته این شرکت تعداد قابل توجهی ویزا برای متقاضیان واجد شرایط اخذ نموده است و ادعا نداریم که ما برای آنها ویزا گرفته ایم و مدارک خوب اکثر آنها باعث صدور ویزا گردیده است ولی برای اخذ ویزای کانادا لازم است که فرمها با دقت بسیار زیاد و توسط متخصصین تکمیل شوند و گزارش توجهیی سفر و گذاشتن دعوتنامه معتبر شانس صدور ویزاهای ما را تا حد بسیار زیادی بالا برده است.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت تور کانادا و همچنین تور کانادا نوروز 97 و کسب اطلاعات در زمینه ویزای کانادا  با شماره تلفن :021-22053073  (10 خط ویژه)  تماس حاصل نمایید.

دوشنبه, 10 آبان 1395 ساعت 09:11

مدارک ویزای کانادا

 1-اصل پاسپورت باحداقل 1سال ( به انضمام کلیه پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده است)
2-یک قطعه عکس جدید رنگی زمینه سفید (4.5*3.5) حداکثر 3 ماه گذشته
 3-اصل شناسنامه ،ترجمه شناسنامه- سند ازدواج  
 4-اصل اسناد ملکی  و ترجمه اسناد ملکی منگوله داروغیرمنگوله دارشامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خریدوغیر، اجاره نامه اعتبارداشته باشد
 5- تکمیل فرم های اطلاعات فردی و خانوادگی برای هرکدام از متقاضیان
6- مدارک مالی : گواهی تمگن مالی به انگلیسی و به دلار به مهر اموربین الملل بانک ، گردش 6 ماه آخر حساب ، گواهی سپرده بلند مدت درصورت وجود
7- مدارک شغلی :  گواهی اشتغال به کار ترجمه شده ( با ذگرتاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه ، نام مدیر یاسوپروایزرو مدت زمان موافقت شده با مرخصی ) ، فیش حقوقی آخر وحکم کارگزینی برای کارمندان ترجمه ،مدارک شرکتی( ترجمه روزنامه رسمی ، آگهی تاسیس شرکت وآگهی تغییرات وتصمیمات و لیست حقوق ، بیمه کارکنان و برگه های مالیاتی ، گردش حساب 6 ماه آخر کارفرمایان، گواهی اتاق بازرگانی برای تجار)، پروانه دائم طبابت و پروانه مطب و دانشنامه برای پزشکان ، پروانه نظام مهندسی یا جوازساخت برای مهندسین ، پروانه بهروری برای کارخانه داران ، جوازکسب برای کاسبان ، ترجمه حکم بازنشستگی و فیش مستمری بگیری برای بازنشستگان ، گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد.
8- درصورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه برمدارک خود مدارک همسر هم نیازاست
9- دعوتنامه (باذکر مشخصات کامل شخص دعوت کنند و دعوتنامه حتما روی سربرگ شرکت باشد بامهر و امضا شرکت)
10- رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا و هتل

خواندن 1425 دفعه