ویزای ژاپن

ویزای توریستی ژاپن با دعوتنامه معتبر

 مدارک مورد نیاز ویزای ژاپن :

- اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار
- مدارک شغلی ترجمه شده با مهر دادگستری و تاییدیه قوه قضاییه
- شناسنامه ترجمه شده با مهر دادگستری و تاییدیه قوه قضاییه
- عکس 2 قطعه 4.5*3.5
- گردش 3 ماه آخر حساب
- نامه تمکن مالی به لاتین و دلار بالای 5000هزار دلار
- رزرو بلیط و هتل
- چک بانکی یا چک رمز دار به جهت ضمانت بازگشت به مبلغ100میلیون تومان به ازا هر فرد

در صورت اخذ روادید ، صدور پرواز و هتل کانفرم شده از آژانس آندیا سیر الزامی میباشد

 

آدرس شعبه VFS Center : میدان هروی - هروی سنتر - طبقات همکف و اول - تلفن تماس : 26754534

آدرس دفتر مرکزی : جردن - ناهید شرقی - پلاک 26 - واحد 26 - طبقه دوم - تلفن تماس : 22053073

 

 

ویزای ژاپن

 

خواندن 59 دفعه
محتوای بیشتر در این بخش: « خدمات اخذ ویزا