انواع ویزای توریستی چین

 

توریستی گروهی عادی

مدت زمان تحویل : 10 روز کارى

هزینه : 105 دلار

مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

ویزای گروهی حداقل 5 نفر می باشد

توریستی گروهی فورى

مدت زمان تحویل : 7 روز کارى

 هزینه : 150 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

ویزای گروهی حداقل 5 نفر می باشد

توریستی انفرادى عادی

 مدت زمان تحویل : 8 روز کارى

 هزینه : 145 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

توریستی انفرادى فورى

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

مدت زمان تحویل : 5 روز کارى

  هزینه : 180 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

ثبت نام ویزای چین

ثبت نام و ارسال مدارک ویزای چین
  1. نام*
    لطفا نام خود را ذکر کنید

    الزامى

  2. نام خانوادگی*
    لطفا نام خانوادگی خود را ذکر کنید

    الزامى

  3. تلفن ثابت*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  4. تلفن همراه*
    لطفا شماره تلفن همراه را صحیح وارد کنید

    الزامى

  5. کد پستی*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  6. E-mail*
    لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید

    الزامى

  7. نوع ویزای درخواستی*
    ورودی نامعتبر
  8. آدرس پستی منزل*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  9. آدرس محل کار*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  10.   

انواع ویزای تجاری چین

 


تجارى انفرادى عادی

مدت زمان تحویل : 12 روز کارى

  هزینه : 320 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

تجارى انفرادى فوری

مدت زمان تحویل : 10 روز کارى

  هزینه : 350 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

تجارى 3 ماه عادی دبل

 مدت زمان تحویل : 8 روز کارى

  هزینه : 520 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

جهت ویزای 3 ماه دبل باید  2 ویزای قبلی باید در پاسپورت باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

تجارى 3 ماه فوری دبل

 مدت زمان تحویل : 5 روز کارى

  هزینه : 550 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

ثبت نام ویزای چین

ثبت نام و ارسال مدارک ویزای چین
  1. نام*
    لطفا نام خود را ذکر کنید

    الزامى

  2. نام خانوادگی*
    لطفا نام خانوادگی خود را ذکر کنید

    الزامى

  3. تلفن ثابت*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  4. تلفن همراه*
    لطفا شماره تلفن همراه را صحیح وارد کنید

    الزامى

  5. کد پستی*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  6. E-mail*
    لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید

    الزامى

  7. نوع ویزای درخواستی*
    ورودی نامعتبر
  8. آدرس پستی منزل*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  9. آدرس محل کار*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  10.   

 ویزای تجاری 6 ماه  چین - ویزای تجاری  یک سال چین

 

تجارى 6ماه عادی مولتى

  مدت زمان تحویل : 8 روز کارى

  هزینه : 800 دلار

مدارک لازم :

 اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

 مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

 جهت ویزای 6 ماه دبل باید  2 ویزای قبلی باید در پاسپورت باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

تجارى 6ماه فوری مولتى

  مدت زمان تحویل : 8 روز کارى

  هزینه : 840 دلار

 مدارک لازم :

 اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

 مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

 جهت ویزای 6 ماه دبل باید  2 ویزای قبلی باید در پاسپورت باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

تجارى 1 ساله عادی

  مدت زمان تحویل : 10 روز کارى

  هزینه : 1220 دلار

 مدارک لازم :

 اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

 مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

 جهت ویزای 6 ماه دبل باید  2 ویزای قبلی باید در پاسپورت باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

تجارى 1ساله فوری

 مدت زمان تحویل : 8 روز کارى

  هزینه : 1250 دلار

 مدارک لازم :

 اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

 مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

 جهت ویزای 6 ماه دبل باید  2 ویزای قبلی باید در پاسپورت باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

ثبت نام ویزای چین

ثبت نام و ارسال مدارک ویزای چین
  1. نام*
    لطفا نام خود را ذکر کنید

    الزامى

  2. نام خانوادگی*
    لطفا نام خانوادگی خود را ذکر کنید

    الزامى

  3. تلفن ثابت*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  4. تلفن همراه*
    لطفا شماره تلفن همراه را صحیح وارد کنید

    الزامى

  5. کد پستی*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  6. E-mail*
    لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید

    الزامى

  7. نوع ویزای درخواستی*
    ورودی نامعتبر
  8. آدرس پستی منزل*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  9. آدرس محل کار*
    ورودی نامعتبر

    الزامى

  10.   

 

تلفن مشاوره با آندیا سیر :  22053073 - 021