انواع ویزای توریستی چین

 


مدت زمان تحویل : 10 روز کارى

هزینه : 105 دلار

مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

ویزای گروهی حداقل 5 نفر می باشد

مدت زمان تحویل : 7 روز کارى

 هزینه : 150 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

ویزای گروهی حداقل 5 نفر می باشد

 مدت زمان تحویل : 8 روز کارى

 هزینه : 145 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

مدت زمان تحویل : 5 روز کارى

  هزینه : 180 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

انواع ویزای تجاری چین

 


مدت زمان تحویل : 12 روز کارى

  هزینه : 320 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد


مدت زمان تحویل : 10 روز کارى

  هزینه : 350 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )


 مدت زمان تحویل : 8 روز کارى

  هزینه : 520 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

جهت ویزای 3 ماه دبل باید  2 ویزای قبلی باید در پاسپورت باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )


 مدت زمان تحویل : 5 روز کارى

  هزینه : 550 دلار

 مدارک لازم :

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

 ویزای تجاری 6 ماه  چین - ویزای تجاری  یک سال چین


  مدت زمان تحویل : 8 روز کارى

  هزینه : 800 دلار

مدارک لازم :

 اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

 مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

 جهت ویزای 6 ماه دبل باید  2 ویزای قبلی باید در پاسپورت باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )


  مدت زمان تحویل : 8 روز کارى

  هزینه : 840 دلار

 مدارک لازم :

 اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

 مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

 جهت ویزای 6 ماه دبل باید  2 ویزای قبلی باید در پاسپورت باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )


  مدت زمان تحویل : 10 روز کارى

  هزینه : 1220 دلار

 مدارک لازم :

 اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

 مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

 جهت ویزای 6 ماه دبل باید  2 ویزای قبلی باید در پاسپورت باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )


 مدت زمان تحویل : 8 روز کارى

  هزینه : 1250 دلار

 مدارک لازم :

 اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی)

 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه پشت سفید بدون عینک

 مشخصات کامل فردی که در فرم ثبت نام می باشد

 جهت ویزای 6 ماه دبل باید  2 ویزای قبلی باید در پاسپورت باشد

تمکن مالی

کپی شناسنامه (صفحه اول و دوم )

تلفن مشاوره با آندیا سیر :  22053073 - 021



تماس با آندیا سیر

  • جردن(آفریقا) - ناهید شرقی - پلاک 26 -طبقه دوم -واحد 6
  • 22053163
  • 22053073
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

آخرین ارسال هاى انجمن

آخرین تورهای خارجی

Top