پنج شنبه, 01 آبان 1393 ساعت 13:53

مدارک ویزای هنگ کنگ

مدارک لازم

  • اصل گذرنامه حداقل 7 ماه اعتبار
  • گواهی اشتغال به کار(به لاتین ، مهر لاتین ،سربرگ لاتین، با ذکر سمت ، تاریخ شروع به کار و حقوق به دلار)
  • گواهی تمکن مالی آخرین مانده حساب به انگلیسی ،به دلار بالای 5000 دلار.
  • 2 قطعه عکس 4*6 رنگی زمینه سفید و جدید
  • ، کارت ویزیت -رزرو بلیط الزامیست.

(درصورتی که مسافربه همراه خانواده سفرمی کندکپی شناسنامه ترجمه شده سر پرست خانواده  الزامی می باشد )