ورود آژانس ها

وارد حساب کاربری خود شوید

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار

1-در صورتیکه عدم صدور ویزای هنگ کنگ بدلایلی خارج از قصور آژانس از جمله تعطیلی سفارت و یا اختلافات سیاسی و یا تشابه اسمی و سایر موارد باشد این آژانس مسئولیتی در قبال عدم صدور ویزای هنگ کنگ نخواهد داشت .
2-با توجه باینکه صدور بعضی از ویزاها نیاز به رزرو هتل و اصل بلیط صادره دارد لذا در صورت عدم صدور ویزای هنگ کنگ از سوی سفارت ،آژانس هیچگونه مسئولیتی در قبال ضررو زیان ناشی از کنسلی بلیط و هتل بر عهده ندارد.
3-اگر مسافران بصورت گروهی درخواست ویزای هنگ کنگ بدهند و ویزای برخی از آنها به هر دلیلی مرفوض گردد و ویزای هنگ کنگ برای تعدادی صادر گردد ،مسافرین دارای ویزا در صورت انصراف از سفر باید هزینه صدور ویزا را پرداخت نمایند .
4-مسافر درخواست دهنده متعهد می گردد پس از اخذ ویزای هنگ کنگ کلیه مشخصات ویزا از جمله تاریخ و مشخصات فردی و تعداد ورود مجاز را چک نمایند و در صورت مشاهده هر گونه اشکال مراتب را به آژانس اعلام نمایند و در غیر اینصورت مسئولیتی متوجه آژانس نخواهد بود .
5- بدلیل کاهش هزینه ،ارسال ویزاها از هنگ کنگ بصورت گروهی میباشد لکن برای ویزاهای فردی چنانچه همزمان ویزاهای دیگر آماده نباشند بایستی بخشی از هزینه ارسال توسط متقاضی پرداخت گردد.
6-پس از ارسال مدارک متقاضی برای سفارت هنگ کنگ ، در صورت انصراف متقاضی به هر دلیل هیچ مبلغی عودت داده نمیشود و کل هزینه ویزای هنگ کنگ بایستی از سوی درخواست دهنده پرداخت گردد.

 

1- ویزای عادی توریستی ( 2 بار ورود )     180 دلار
2 - ویزای عادی توریستی ( 3 بار ورود )  
3- ویزای فوری توریستی  
4 - ویزای مولتی 6 ماه هنگ کنگ         
5 -  ویزای کار هنگ کنگ
6 -  ویزای تجاری هنگ کنگ

 

مدارک لازم :
1- اصل گذرنامه حداقل 7 ماه اعتبار
 گواهی اشتغال به کار(به لاتین ، مهر لاتین ،سربرگ لاتین، با ذکر سمت ، تاریخ شروع به کار و حقوق به دلار)
گواهی تمکن مالی آخرین مانده حساب به انگلیسی ،به دلار بالای 5000 دلار.
2 قطعه عکس 4*6 رنگی زمینه سفید و جدید
، کارت ویزیت -رزرو بلیط الزامیست.
(درصورتی که مسافربه همراه خانواده سفرمی کندکپی شناسنامه ترجمه شده سر پرست خانواده  الزامی می باشد )

 

 

این آژانس ویزای هنگ کنگ را در کوتاهترین زمان به متقاضیان تحویل می دهد و هر چند که زمان مورد نیاز برای اخذ ویزای هنگ کنگ  حداقل 40 روز کاری و  هزینه 180 دلار میباشد لکن ارائه دادن مدارک بصورت کامل و دقت در تکمیل فرمها نقش تعیین کننده ای در صدور ویزا دارد زیرا بعضاٌ اتفاق می افتد که در مراحل پایانی صدور ویزا بدلیل نقص مدارک و یا کامل نبودن مطالب در فرم ،صدور ویزا با تأخیر صورت می پذیرد .به همین دلیل فرمی که شامل کلیه مشخصات فردی مسافران می باشد را در قسمت ویزای هنگ کنگ قرار داده ایم تا شما متقاضی محترم با تکمیل فرم بصورت لاتین با ضریب اطمینان بیشتری موفق به اخذ ویزای هنگ کنگ شوید.

ویزای توریستی هنگ کنگ| ویزای تجاری هنگ کنگ| قیمت ویزای هنگ کنگ