ویزای هنگ کنگ

آژانس آندیا سیر با دارا بودن نمایندگی از سازمان توسعه تجارت هنگ کنگ و داشتن دفتر در هنگ کنگ مفتخر است اعلام نماید که در طی سالهای اخیر بیش از 3500 ویزای هنگ کنگ برای متقاضیان در مشاغل و گروههای مختلف اخذ و به آنها تحویل داده است .ویزاهای هنگ کنگ برای اهداف توریستی ، بیزینسی ، ورزشی و شرکت در سمینارها و یا همایش درخواست شده است و از تخصصهای این شرکت این است که برای هر گروهی ویزای مختص همان گروه از سازمان مهاجرت هنگ کنگ درخواست میگردد.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت تور هنگ کنگ و کسب اطلاعات در زمینه اخذ ویزا، با شماره تلفن : 22053073 - 021 (10 خط ویژه) تماس حاصل نمایید.

  • در صورتیکه عدم صدور ویزای هنگ کنگ بدلایلی خارج از قصور آژانس از جمله تعطیلی سفارت و یا اختلافات سیاسی و یا تشابه اسمی و سایر موارد باشد این آژانس مسئولیتی در قبال عدم صدور ویزای هنگ کنگ نخواهد داشت .
  • با توجه به اینکه صدور بعضی از ویزاها نیاز به رزرو هتل و اصل بلیط صادره دارد لذا در صورت عدم صدور ویزای هنگ کنگ از سوی سفارت ،آژانس هیچگونه مسئولیتی در قبال ضررو زیان ناشی از کنسلی بلیط و هتل بر عهده ندارد.
  • اگر مسافران بصورت گروهی درخواست ویزای هنگ کنگ بدهند و ویزای برخی از آنها به هر دلیلی مرفوض گردد و ویزای هنگ کنگ برای تعدادی صادر گردد ،مسافرین دارای ویزا در صورت انصراف از سفر باید هزینه صدور ویزا را پرداخت نمایند .
  • مسافر درخواست دهنده متعهد می گردد پس از اخذ ویزای هنگ کنگ کلیه مشخصات ویزا از جمله تاریخ و مشخصات فردی و تعداد ورود مجاز را چک نمایند و در صورت مشاهده هر گونه اشکال مراتب را به آژانس اعلام نمایند و در غیر اینصورت مسئولیتی متوجه آژانس نخواهد بود .
  • به دلیل کاهش هزینه، ارسال ویزاها از هنگ کنگ بصورت گروهی میباشد لیکن برای ویزاهای فردی چنانچه همزمان ویزاهای دیگر آماده نباشند بایستی بخشی از هزینه ارسال توسط متقاضی پرداخت گردد.
  • پس از ارسال مدارک متقاضی برای سفارت هنگ کنگ ، در صورت انصراف متقاضی به هر دلیل هیچ مبلغی عودت داده نمیشود و کل هزینه ویزای هنگ کنگ بایستی از سوی درخواست دهنده پرداخت گردد.
  • ویزای توریستی هنگ کنگ - عادی ( 2 بار ورود ) 180 دلار
  • ویزای توریستی هنگ کنگ - عادی ( 3 بار ورود )  
  • ویزای فوری هنگ کنگ توریستی  
  • ویزای مولتی هنگ کنگ  6 ماه         
  • ویزای کار هنگ کنگ
  • ویزای تجاری هنگ کنگ

مدارک لازم

  • اصل گذرنامه حداقل 7 ماه اعتبار
  • گواهی اشتغال به کار(به لاتین ، مهر لاتین ،سربرگ لاتین، با ذکر سمت ، تاریخ شروع به کار و حقوق به دلار)
  • گواهی تمکن مالی آخرین مانده حساب به انگلیسی ،به دلار بالای 5000 دلار.
  • 2 قطعه عکس 4*6 رنگی زمینه سفید و جدید
  • ، کارت ویزیت -رزرو بلیط الزامیست.

(درصورتی که مسافربه همراه خانواده سفرمی کندکپی شناسنامه ترجمه شده سر پرست خانواده  الزامی می باشد )

 

این آژانس ویزای هنگ کنگ را در کوتاهترین زمان به متقاضیان تحویل می دهد و هر چند که زمان مورد نیاز برای اخذ ویزای هنگ کنگ  حداقل 40 روز کاری و  هزینه 180 دلار میباشد لکن ارائه دادن مدارک بصورت کامل و دقت در تکمیل فرمها نقش تعیین کننده ای در صدور ویزا دارد زیرا بعضاٌ اتفاق می افتد که در مراحل پایانی صدور ویزا بدلیل نقص مدارک و یا کامل نبودن مطالب در فرم ،صدور ویزا با تأخیر صورت می پذیرد .به همین دلیل فرمی که شامل کلیه مشخصات فردی مسافران می باشد را در قسمت ویزای هنگ کنگ قرار داده ایم تا شما متقاضی محترم با تکمیل فرم بصورت لاتین با ضریب اطمینان بیشتری موفق به اخذ ویزای هنگ کنگ شوید.