ویزای تایوان

آژانس آندیا سیر در طی سالهای گذشته بعنوان مجری برگزاری تورهای نمایشگاهی تایوان موفق به اخذ ویزای تایوان برای خیل عظیمی از تجار ، بازرگانان ، کسبه و بازاریان و ... شده است و مسافران این کشور یا در قالب تور و یا صرفاٌ اخذ ویزای تایوان بصورت لیبل و یا ویزای الکترونیکی به کشور تایوان سفر نموده اند.از آنجا که ویزای تایوان فقط با اهداف تجاری و کاری در اختیار ایرانیان قرار میگیرد این شرکت با دارا بودن دفتر در تایوان میتواند در کوتاهترین زمان ممکن و پس از اخذ مدارک لازم ، ویزای تایوان را به متقاضیان تحویل دهد.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت تور تایوان و همچنین تور نمایشگاهی تایوان و کسب اطلاعات در زمینه ویزای تایوان  با شماره تلفن :021-22053073  (10 خط ویژه)  تماس حاصل نمایید.

دوشنبه, 21 ارديبهشت 1394 09:59

ویزای تایوان

آژانس آندیا سیر ویزای کشور تایوان را به چند روش در اختیار مقاضیان قرار می دهد:

1- روش اول اخذ ویزای  :

چنانچه متقاضیان در قالب تورهای نمایشگاهی سازمان توسعه و تجارت تایوان (تایترا) درخواست نماید این آژانس با اخذ مدارک مرتبط با نمایشگاه مربوطه از متقاضی اقدام به درخواست ویزا از سفارت تایوان نموده  و ویزای کشور تایوان بصورت Evisa  در ایران و قبل از سفر ایشان تحویل می گردد.در اینصورت متقاضی موظف به حضور در نمایشگاه و ارائه تصویر کار رجیستری ورود به نمایشگاه می باشد.

2- روش دوم اخذ ویزای  :

چنانچه به هر دلیل امکان سفر به امارات متحده عربی و یا ترکیه جهت مصاحبه و انتظار اخذ ویزا را نداشته باشند می توانند مدارک مورد نیاز را به همراه فرم های مربوطه به ویزای را به همراه یک وکالت نامه به این آژانس تحویل داده و چنانچه مشکل خاصی در مدارک و سوابق فرد متقاضی وجود نداشته باشد پس از سپری شدن  شده مدت زمان ، اقدامات توسط دفاتر کارگزاری این آژانس در کنسولگری تایوان در سایر کشورها صورت گرفته و ویزا در مرکز به متقاضی تحویل گردد.
بدیهی است در حین پروسه انجام کار اصل پاسپورت مسافر باید در اختیار آژانس صورت گیرد.

مدارک لازم ویزای نمایشگاهی تایوان :

1- اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار (پاسپورت مسافر امضا شود)
2-دعوتنامه نامه (روی سربرگ شرکت دعوت کننده باشد ومشخصات کامل شرکت ،اسم شخص دعوت کننده قیدگردد)
3-جواز کسب ، روزنامه رسمی ، مدارک شغلی معتبر یا گواهی اشتغال به کار(به لاتین و مهر لاتین و با ذکر سمت ، تاریخ شروع به کار و حقوق به دلار)
 4- نامه درخواست ویزا ( به لاتین و مهر لاتین با ذکر سمت و شماره پاسپورت و تاریخ شروع بکار و دلیل سفر و مدت اقامت)
5- گواهی تمکن مالی آخرین مانده حساب به دلار( بالای 5000دلار) و  پرینت گردش حساب 3 و یا 6 ماه گذشته
6- 3 قطعه عکس 4*3رنگی جدید پشت زمینه سفید( حداکثربرای3ماه گذشته)
7-  (LC, INVOICE, T/T, PAYMENT) سوابق کاری با طرف تایوانی
8- بیزینس کارت (کارت ویزیت به لاتین)   
 9- فرم تعهد نامه   
 10-رزرو هتل و  ووچر هتل
11 -پر کردن فرم مشخصات فردی   
12-تکمیل و امضا اپلیکنت        
Authorization Letter-13
 ((توضیح اینکه تایوان برای اتباع ایرانی ویزای توریستی صادر نمی کند و تمامی درخواستها درارتباط با بیزینس و یا شغلی و حرفه ای می باشد به همین دلیل لازم است که در خواست دهندگان دعوت نامه معتبر از طرف تایوانی داشته باشند تا صدور ویزا امکان پذیر باشد .))

3- روش سوم اخذ ویزای تایوان :

متقاضیان مدارک مورد نیاز ویزای کشور تایوان را در اختیار این آژانس قرار داده و اپلیکنت های  مربوطه تکمیل شده و برای مسافر تعین وقت مصاحبه در کشورهای  دیگر صورت می گیرد و متقاضی باید راسا" به کشور تعین شده سفر نموده و با تحویل مدارک و انجام مصاحبه در کنسولگری تایوان ویزای خود را اخذ نماید.

توضیح :
ویزای  این کشور برای اتباع ایرانی ویزای بیزنس بوده و ارائه دعوتنامه  از سوی مسافران که مشخص نماید به چه دلیلی و در چه تاریخ قصد سفر به تایوان را دارند، الزامی می باشد.

مدت زمان اقامت ویزای تایوان :

ویزای این کشور  بسته به نوع مدارک ارائه شده و    افسر مربوطه در کنسولگری 14 و یا 30 روزه می باشد.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای :

بدیهی هست که هر یک از سه روش  اخذ ویزای کشور تایوان برای انجام زمانی برای انجام امور لازم است و که در هنگام تحویل مدارک ویزای از مسافران به ایشان اعلام می گردد ولی به دلایل بسیاری که خارج از قصور آژانس آندیا سیر ممکن است پروسه اخذ ویزای  و یا انجام امور مربوطه قدری بیشتر طول بکشد.

در تورهای نمایشگاهی که توسط آندیا سیر برگزار می گردد زمانی نیز برای بازدید از تایوان و آشنایی با شهر تایپه برنامه ریزی شده است و البته چنانچه مسافران قصد اقامت بیشتر در کشور تایوان را داشته باشند با هماهنگی قبلی این امر امکان پذیر می باشد.

متقاضیان جهت اخذ ویزای تایوان و ثبت نام در تور تایوان می توانند از طریق لینک زیر فرم مربوطه را دانلود کنند.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر یا مشاوره  می توانید با شماره تلفن 22053073 - 021 تماس حاصل فرمائید

View My Stats